Kinevezték a Humán Szolgálatvezetőt

2020. január 16. 15:07

A megyei katasztrófavédelem vezetője kinevezte Juhász Attila tű. alezredest a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatának vezetőjévé.

Az alezredes 2002 óta hivatásos, pályáját a büntetés-végrehajtás szervezetében kezdte, ahol közel tizennyolc éven keresztül különböző beosztásokban szolgált. Hivatását nevelőtisztként kezdte, majd a személyügyi osztály élére került, ahonnan 2007-ben intézetparancsnoki beosztásba helyezték. A vezetői beosztásban több mint egy évtizeden át végezte feladatait. A magyarországi büntetés-végrehajtási tevékenysége mellett előbb választott tagja, majd alelnöke volt az Európa Tanács börtönügyekkel foglakozó bizottságának, továbbá nyolc országban látott el tanácsadói feladatokat.

2019-ben került a Heves megyei katasztrófavédelem szervezetéhez, először megbízással, majd január 16-tól kinevezéssel látja el az igazgatóság Humán Szolgálatának vezetését. Csontos Ambrus tű. dandártábornok, megyei igazgató gratulált a kinevezéshez, és további jó egészséget és munkasikereket kívánt Juhász Attila tű. alezredesnek. 

Fotó: Nagy Csaba tű. fhdgy.