Tűzoltótájfutó-verseny Egerben

2024. szeptember 09. 12:54

Szeptember hetedikén ismét rajthoz álltak a tűzoltótájfutó-verseny résztvevői az egri hivatásos tűzoltó-parancsnokság kapui előtt.

Az EVSI Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület és a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös szervezésében zajló sporteseményre négy vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársai és több száz civil induló jelentkezett. A kellemes, napsütéses időben délután két órától egyéni időrendben rajtoltak a versenyzők, akiknek térkép alapján kellett megkeresniük az ismeretlen terepen kijelölt pontokat.

Női kategóriában az első helyet az egyetlen női induló, Tóbisné Várady Szilvia szerezte meg, aki a BM OKF Gazdasági Ellátó Központjának borsodi munkatársa. Férfi kategóriában az ötven év alattiak versenyében Valcsák Roldand végzett az első helyen, a második helyet pedig Fazekas Gábor szerezte meg, mindketten az egri hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományának tagjai. Az érettebb korosztályból a salgótarjáni tűzoltó, Verebélyi Tibor állt a dobogó tetejére, míg a második helyen Mérai Péter, az egri kirendeltség sportolója végzett. Férfi senior kategóriában pedig Jász-Nagykun-Szolnok vármegye karcagi indulója, Lévai Kálmán nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

 

Fotók: Heves VMKI