Négy helyen avatkoztak be kedden

2023. november 15. 12:07

Kedden 7 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem Heves vármegyei műveletirányítási központjába. A 4 műszaki mentést 4 hivatásos tűzoltóegység kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 3 téves jelzés is érkezett az ügyeletre.

Lesodródott az útról, majd fának csapódott egy autó a 25-ös főút 8-as kilométerénél reggel. Az egri hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, az autó vezetőjét a mentők könnyű sérülésekkel kórházba szállították.

Fa dőlt az útra reggel a 2408-as út 33-as kilométerénél, Gyöngyössolymos határában. A fa a gépjárműforgalmat akadályozta, a gyöngyösi hivatásos tűzoltók szüntették meg az akadályt. 

Egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott tegnap délután az M3-as autópálya 112-es kilométerénél, Füzesabony térségében. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során áramtalanították a járműveket, majd megakadályozták, hogy a kisteherautóból több üzemanyag kifolyjon. Az úttestre kikerült üzemanyagot az autópálya-mérnökség szakemberei felitatták, a balesetben nem sérült meg senki. 

Este Gyöngyösön a Kassai úton vezeték akadályozta egy busz továbbhaladását. A város hivatásos tűzoltói a vezetéket csapszegvágóval elvágták, azt követően a busz tovább tudta folytatni az útját. Az eset során senki nem sérült meg.