Gazdasági igazgatóhelyettesi kinevezés Egerben

2023. március 31. 12:28

Ünnepélyes keretek között vette át kinevezési parancsát Nagyné Károly Éva tűzoltó főhadnagy, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese, március 31-én.

A rendezvényen, amelyre az egri katasztrófavédelmi kirendeltség tanácstermében került sor, Kecskeméti Dániel tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese köszöntötte a vezetőket. A kinevezési parancs ismertetését követően átadta azt Nagyné Károly Éva tűzoltó főhadnagynak, aki április elsejétől tűzoltó alezredesi rendfokozatban, a vármegyei szervezet kinevezett gazdasági igazgatóhelyetteseként látja el szolgálati feladatait. A főigazgató-helyettes röviden ismertette a kinevezett vezető szakmai életútját, egyben sok sikert, jó erőt és egészséget kívánt a további szolgálatához.

Nagyné Károly Éva 2022. nyarán szerelt fel a vármegyei katasztrófavédelem állományába, több mint huszonöt éves pénzügyi-számviteli tapasztalattal rendelkezik, melyből az utóbbi tíz évet költségvetési szakterületen töltött. Az újonnan kinevezett vezető megköszönte az elöljárói belé vetett bizalmát, és ígéretet tett, hogy munkáját a legjobb tudása szerint végzi. A gazdasági vezető ígéretet tett arra, hogy nyitott lesz a munkatársak véleményére, egyben nagyon számít a beosztotti állomány lelkiismeretes munkájára.

Fotó: Nagy-Váradi Alexandra tűzoltó törzsőrmester