Tartalomjegyzék

Négy balesetnél avatkoztak be a tűzoltók

2021. február 18.

Négy, közutakon történt balesetnél avatkoztak be Heves megye tűzoltói szerdán.

A reggeli órákban egymásba hajtott egy kamion és egy személygépkocsi az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a 72-es kilométernél. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az autó vezetője könnyű sérüléseket szenvedett. Felborult egy személyautó a Nagyvisnyó és Szilvásvárad közötti úton, a balesethez a bélapátfalvai önkormányzati és a szilvásváradi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt. Az autó vezetője ki tudott szállni a járműből, könnyű sérüléseit a mentők a helyszínen ellátták.

Délután összeütközött két gépkocsi Egerben, a Madách Imre utcában. A város hivatásos tűzoltói védősugár biztosításával áramtalanították a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben csak a vezetők utaztak. Az balesetben egy ember súlyos, egy ember pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Az esti órákban Hatvanban, a Bercsényi úton karambolozott két jármű, melyekben csak a vezetők utaztak. A hatvani hivatásos tűzoltók a műszaki mentés során mindkét kocsit áramtalanították. A mentők egy embert könnyű sérülésekkel kórházba szállítottak.

Fotó: Bélapátfalvai ÖTP / Egri HTP