Önzetlenül segített a tűzoltó

2020. november 25. 13:27

Az FCC Team Hungary a és a Magyar Lépcsőfutó Tűzoltók Közössége egy online jótékonysági felhívással segíti egy beteg gyermek, Zsombor gyógyulását.

A kihívásuk lényege, hogy a regisztrációt követően egy szabadon választott, lépcsővel ellátott helyszínen legalább 10 emeletet, vagy közel kétszáz lépcsőfokot kell teljesíteni a vállalkozó szellemű segítőknek, melyet teljes tűzoltó védőruházatban, védőkesztyű, bevetési védőruha, védőcsizma, védősisak, légzőkészülék palackkal és légzőálarcban kell teljesíteni. A nevezési díjból befolyt összeget pedig Zsombor kezelésére fordítják majd.

A kezdeményezésben egyre több tűzoltó vesz és vett részt az ország több pontjáról. Bősze Balázs tűzoltó zászlós sem maradhatott ki ebből, aki sportszeretetéről és segítőkészségéről is ismert kollégáink körében. A napokban eldöntötte, hogy a napi edzése mellett a kihívásnak is eleget tesz. A hatvani tűzoltó zászlós a feltételek betartásával a tíz emeletet 3 perc 18 másodperc alatt legyőzte. Elmondta, ő így szeretett volna hozzájárulni Zsombor mielőbbi gyógyulásához. 

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gratulál Bősze Balázs teljesítményéhez!

Fotó: Hatvani HTP