Tartalomjegyzék

Három műszaki mentés, két tűzeset

2020. február 07.

Három balesetnél végeztek műszaki mentést és két helyen oltottak tüzet megyénk tűzoltói az elmúlt huszonnégy órában.

Mikrobusz, személygépkocsi és nyergesvontató ütközött az M3 autópályán az 58-as kilométerszelvénynél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, csütörtök délután. A hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység a műszaki mentés során áramtalanította a járműveket, valamint a mikrobusz ajtóit feszítővágóval levágta, a sérült utasokat kiszabadította.

Egy kisteherautó, egy személyautó és három kisbusz ütközött össze az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kompolt térségében, a 98-as kilométerszelvénynél pénteken kora hajnalban. A műszaki mentést a füzesabonyi hivatásos tűzoltók végezték. A balesetben egy ember elhalálozott, többen megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsi oszlopnak csapódott Egerben a Törvényház úton, pénteken kora reggel. A város hivatásos tűzoltói érkeztek ki a balesethez, akik az ütközés következtében kidőlt betonoszlopot kézierővel az úttestről eltávolították, ezáltal a forgalmi akadályt megszüntették.

Egy hektáron száraz növényzet égett Hevesen a Szél utca végén, csütörtökön délután. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámmal a tüzet eloltották.

Szemét égett egy lakóépülettel egybeépített ólban Tarnaőrsön, a Dózsa György utcában, csütörtökön délután. A jászárokszállási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet hamar eloltották, ezzel megakadályozták annak tovább terjedését.