Három műszaki mentés, két tűzeset

2020. február 07. 10:14

Három balesetnél végeztek műszaki mentést és két helyen oltottak tüzet megyénk tűzoltói az elmúlt huszonnégy órában.

Mikrobusz, személygépkocsi és nyergesvontató ütközött az M3 autópályán az 58-as kilométerszelvénynél, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, csütörtök délután. A hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység a műszaki mentés során áramtalanította a járműveket, valamint a mikrobusz ajtóit feszítővágóval levágta, a sérült utasokat kiszabadította.

Egy kisteherautó, egy személyautó és három kisbusz ütközött össze az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kompolt térségében, a 98-as kilométerszelvénynél pénteken kora hajnalban. A műszaki mentést a füzesabonyi hivatásos tűzoltók végezték. A balesetben egy ember elhalálozott, többen megsérültek, őket a mentők kórházba szállították.

Személygépkocsi oszlopnak csapódott Egerben a Törvényház úton, pénteken kora reggel. A város hivatásos tűzoltói érkeztek ki a balesethez, akik az ütközés következtében kidőlt betonoszlopot kézierővel az úttestről eltávolították, ezáltal a forgalmi akadályt megszüntették.

Egy hektáron száraz növényzet égett Hevesen a Szél utca végén, csütörtökön délután. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámmal a tüzet eloltották.

Szemét égett egy lakóépülettel egybeépített ólban Tarnaőrsön, a Dózsa György utcában, csütörtökön délután. A jászárokszállási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet hamar eloltották, ezzel megakadályozták annak tovább terjedését.