Beavatkozások hétfőn

2019. december 03. 09:00

Hétfőn Heves megye útjain történt balesetekhez négy esetben kérték a tűzoltók segítségét.

Lesodródott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 3-as főút 73-as kilométerénél, Atkár térségében, tegnap reggel. A gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A baleset helyszínére mentők érkeztek.

A tiszanánai önkormányzati tűzoltókat riasztották Kömlő külterületére, a Kömlőt és Besenyőtelket összekötő út 9-es kilométeréhez, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött délelőtt. Az egyik jármű füstölni kezdett. Az egység a füstölést megszüntette, majd a forgalmi akadályt képező járművet az útról eltávolította. Az eset során senki sem sérült meg. 

Összeütközött egy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz a 24-es főút 6-os kilométerénél, Gyöngyös térségében, tegnap délben. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították az autót majd biztosították a helyszínt. A balesetben senki sem sérült meg.

Elakadt egy jármű Mezőtárkány külterületén tegnap este. A füzesabonyi hivatásos és önkéntes egységek kézi erővel a járművet megtolták, majd az el tudta hagyni a helyszínt. Sérülés nem történt.

 

A kazán körül felhalmozott tűzifa és egyéb tárgyak égtek egy Szív utcai lakóház pincéjében Gyöngyösön, tegnap délután. A gyöngyösi és a hatvani hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, a tűz a lakótérre nem terjedt át. Az eset során senki sem sérült meg, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.