Hírek


Kamion sodródott az árokba Füzesabonynál
2018. július 17. 09:08

Letért az úttestről és a fák közé hajtott egy kamion az M3-as autópálya 114-es kilométerszelvényénél, Füzesabony térségében, a főváros felé vezető irányban, hétfő délelőtt.

Biztonságban a szabadtéri rendezvényeken is!
2018. július 16. 15:04

Heves megyében is javában tart a fesztivál szezon. Ez az időszak a szórakozás mellett veszélyeket is hordozhat magában. Amennyiben kedvezőtlenre fordul az időjárás, kérjük, fogadják meg a hatóságok és a szervezők tanácsait!

Letették az esküt, már hazájukat szolgálják
2018. július 16. 13:59

Több mint százhúsz tűzoltóhallgató tett esküt a múlt héten a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnál tartott ünnepségen. A Tűzoltó II. szakképzésben részt vett tiszthelyettesek öthónapos képzést követően a mai napon kezdik meg hivatásos szolgálatukat Heves megyében.

Budapesten és Székesfehérváron is repülőről permetezik a szúnyogokat
2018. július 16. 13:08

A tervek szerint ezen a héten 241 településen és kilenc budapesti kerületben (III., IV., XI., XIII., XVI., XVII., XXI., XXII., XXIII.), összesen 56 ezer hektáron permetezik a szúnyogokat. A főváros mellett Baranya, Tolna, Zala, Fejér, Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében gyérítik a vérszívókat. Budapesten a korábbi földi kezelések mellett légi módszert is alkalmaznak majd a Duna menti kerületekben, Székesfehérváron pedig idén először száll fel a repülőgép. A Szigetközben ismét jelentős számban vannak szúnyogok, az érintett településeken földi eljárással lépnek fel ellenük a szakemberek.

Rengeteg baleset az autópályán
2018. július 16. 12:08

Rövid időn belül öt baleset is történt az M3-as sztrádán vasárnap.

Egy roncsautó égett
2018. július 13. 10:06

Egy személygépkocsi roncsa égett Egerben, a Verőszala utcában csütörtök késő este.

Túrázóknak segítettek az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók
2018. július 12. 09:33

A felázott talaj miatt nem tudta nem tudta elhagyni a Szilvásvárad melletti Szalajka-völgyben található Istállós-kői-barlang kijáratát huszonnyolc kiránduló, szerda délután.

Sebészeti pontosságú beavatkozás a kórházban
2018. július 11. 10:59

Kedden, pár perccel hajnal fél öt előtt érkezett a segélykérés az egri tűzoltókhoz, miszerint az egri kórházban egy hölgy ujjára úgy rászorult egy acélból készült gyűrű, hogy azt képtelenség volt lehúzni.