SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Polgári védelmi szolgálat
2012. szeptember 19.

Az elmúlt időszakban nagy média visszhangot kapott a polgári védelmi szolgálattal kapcsolatos feladatok és az állampolgárok személyes adatainak bekérésével összefüggő probléma. Egyes önkormányzatok már megkezdték a polgári védelmi szolgálatba való beosztáshoz szükséges adatok bekérését.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Szeptember 11-ei megemlékezés
2012. szeptember 10.

A 11 évvel ezelőtt New Yorkban terrortámadás következtében elhunyt közel 3000 áldozat, köztük 343 hősi halált halt tűzoltó emlékére országszerte tiszteletadást teljesítenek a tűzoltók.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Hamis ellenőrök
2012. augusztus 24.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felé bejelentés érkezett, mely szerint nem a katasztrófavédelem állományába tartozó személyek, tűzvédelmi ellenőrzés címén, különféle hiányosságokat feltárva tűzvédelmi eszközöket próbálnak értékesíteni.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Kéklámpás Nap
2012. augusztus 23.

VI. Kéklámpás-nap 2012. augusztus 25. Eger, Érsekkert A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság együttműködve a Tűzoltók Egri Szakszervezetével idén is megrendezi az immáron hagyománnyá vált VI. „Kéklámpás Nap”-ot, melyen betekintést engednek munkájukba a rendvédelmi szervek, valamint a velük együttműködő szervezetek.