SAJTÓMEGHÍVÓ - Alkotói pályázat eredményhirdetése
2017. június 06.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is alkotói pályázatot hirdetett óvodások, általános iskolások és középiskolások részére az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A felmenő rendszerű pályázatra óvodások, illetve az iskolások 6-10 éves, 11-14 éves, valamint 15-18 éves korcsoportban küldhettek alkotásokat. A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz közel négyszáz pályaművet nyújtottak be iskolások és óvodások.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Megyei szakmai vetélkedő
2017. május 29.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hivatásos tűzoltó-parancsnokságoknak és a műveletirányító ügyeleteseknek szakmai vetélkedőt szervez.

SAJTÓMEGHÍVÓ - A gyöngyösi nagy tűzvész 100. évfordulója
2017. május 18.

1917 májusában hatalmas tűz pusztított Gyöngyösön. Azért, hogy erre méltóképp megemlékezzenek a tűzoltók és a lakosság, a Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Gyöngyös Város Önkormányzata nagyszabású ünnepséget szervez.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Heves Megyei Tűzoltóverseny
2017. május 18.

A Heves Megyei Tűzoltószövetség szervezésében a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság támogatásával idén is megrendezik az önkéntes tűzoltó egyesületek versenyét. A Heves megyei csapatokon kívül, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, valamint Erdélyből, Szlovákiából és Ausztriából is érkeznek résztvevők.