SAJTÓMEGHÍVÓ - Sajtóreggeli
2013. február 05.

A katasztrófavédelmi szervezet a 2012-es évben teljesen átalakult. A változás szükségességére és egy még hatékonyabb, katasztrófák elleni védekezési rendszer létrehozására az alábbi események világítottak rá: a 2010. Borsod-Abaúj- Zemplén és Heves megyei ár-belvíz, a 2010. vörösiszap katasztrófa, valamint a 2011. West Balkán tragédia.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Főigazgatói szemle
2013. január 30.

Dr. Bakondi György tű. altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója február 1-jén szemlét tart a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

SAJTÓKÖZLEMÉNY - Lakossági figyelemfelhívás szén-monoxid mérgezés veszélyeire
2013. január 08.

Felhívjuk a lakosság figyelmét a hirtelen megváltozott időjárás miatti fokozott lehűlés hatására intenzívebben használt fűtés veszélyeire!

SAJTÓMEGHÍVÓ - Katasztrófavédelmi Megbízottak kinevezéseinek átadása
2012. december 28.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon 2013. január 1. hatállyal szervezet átalakításra kerül sor, katasztrófavédelmi megbízott beosztások jönnek létre a járási székhelyeken. A beosztásokba tervezettek kinevezéseinek átadására, illetve feladat meghatározásra kerül 2013. január 2-án 10,00 órakor. A rendezvény helyszíne: Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság; Eger, Klapka Gy. u. 11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28