SAJTÓMEGHÍVÓ - Mentőcsoportok gyakorlatoznak
2016. szeptember 30.

Nemzeti minősítő, törzsvezetési- és terepgyakorlatot tart a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a Gyöngy és Zagyva járási, valamint Visznek, Lőrinci, Apc, Heréd, és Hatvan települési mentőcsoportok részére.

SAJTÓMEGHÍVÓ - III. Tűzoltó Tájfutó Verseny
2016. szeptember 21.

Immár harmadik alkalommal szervezi meg a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület a tűzoltók tájfutó versenyét. Az országos megmérettetésre több megyéből is jelentkeztek vállalkozó szellemű tűzoltók.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Katasztrófa-felszámolási együttműködési gyakorlat
2016. szeptember 06.

Nagyszabású gyakorlatot szervez a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a gyöngyössolymosi kőbányában. A tűzoltó egységeken kívül a gyakorlatba bevonjuk a Kékes Kutató- Mentő Alapítványt, a bánya szakembereit és a helyi polgári védelmi szervezetet.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Ügyfélszolgálati Pont átadása
2016. július 14.

A Gazdasági Ellátó Központ Kéményseprőipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet Heves Megyei Ellátó Csoport részére a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kialakított egy ügyfélszolgálati pontot. Az épületrészt ünnepélyes keretek között adják át, a rendezvényt megtiszteli jelenlétével Dr. Unger István tű. ezredes, főigazgatói biztos is.