SAJTÓMEGHÍVÓ - Ügyfélszolgálati Pont átadása
2016. július 14.

A Gazdasági Ellátó Központ Kéményseprőipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet Heves Megyei Ellátó Csoport részére a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság támogatásával a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kialakított egy ügyfélszolgálati pontot. Az épületrészt ünnepélyes keretek között adják át, a rendezvényt megtiszteli jelenlétével Dr. Unger István tű. ezredes, főigazgatói biztos is.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Megyei tűzoltósport versenyre
2016. június 24.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltósport versenyt rendez, melyen a hivatásos tűzoltó-parancsnokságok csapatai mérik össze gyorsaságukat, ügyességüket, erőlétüket, technikai tudásukat három versenyszámban: • 100 m-es akadályfutás • 4x100m-es váltófutás • kismotorfecskendő-szerelés.

SAJTÓMEGHÍVÓ- Alkotói pályázat eredményhirdetése
2016. június 06.

„Tűzről pattant” címmel hirdette meg 2016-os alkotói pályázatát az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A tűzvédelmet a középpontba állító pályázat célja az volt, hogy a gyerekek kreatív alkotásokon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas, egyben veszélyes világát. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz közel négyszáz pályaművet nyújtottak be iskolások és óvodások, szabadkézi grafika és montázs kategóriákban.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Heves Megyei Tűzoltóverseny
2016. május 19.

A Heves Megyei Tűzoltószövetség szervezésében a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság támogatásával idén is megrendezik az önkéntes tűzoltó egyesületek versenyét.