SAJTÓMEGHÍVÓ - Az ünnep veszélyei
2016. december 12.

Egy látványos bemutatóval hívja fel a figyelmet az adventi időszak és a karácsony veszélyeire a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Heves Megyei Tűzmegelőzési Bizottság. A sajtónyilvános eseményen a szakemberek egy kis lakásként berendezett építményben demonstrálják majd a lakástűz kialakulását, amelyet a tűzoltók oltanak el. Az előző években Eger különböző helyszínein rendeztük meg a bemutatót, idén Gyöngyös és Füzesabony fog otthonául szolgálni az eseménynek.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Tűzoltó Mikulás
2016. december 01.

Idén nem a hagyományos úton járva látogat el a Mikulás az egri, a gyöngyösi és hatvani kórházakba. A Tűzoltó Mikulás tűzoltó autón érkezik és minden kórházi beteg gyermeknek kedveskedik egy-egy kis ajándékkal.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Pszichikai gyakorlat
2016. november 23.

Mint minden évben, idén is pszichikai gyakorlatot szervez a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a létesítményi tűzoltók részére, négy egymást követő hét pénteki napjain.

SAJTÓMEGHÍVÓ - IV. Kapocs-Kupa Országos Tűzoltóverseny
2016. november 16.

A Magyar Tűzoltó Szövetség, a Heves Megyei Tűzoltó Szövetség és az Abasári Önkéntes Tűzoltó Egyesület IV. Kapocs Kupa néven országos önkéntes tűzoltó versenyt rendez.