Közlemények


SAJTÓMEGHÍVÓ - Alkotói pályázat eredményhirdetése
2017. június 06.
A korábbi évekhez hasonlóan idén is alkotói pályázatot hirdetett óvodások, általános iskolások és középiskolások részére az Országos Tűzmegelőzési Bizottság. A felmenő rendszerű pályázatra óvodások, illetve az iskolások 6-10 éves, 11-14 éves, valamint 15-18 éves korcsoportban küldhettek alkotásokat. A pályázat célja az volt, hogy az óvodások és az iskolások a kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát. A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz közel négyszáz pályaművet nyújtottak be iskolások és óvodások.

A pályázatok értékelése megtörtént és a bírálóbizottság kiválasztotta a nyertes alkotásokat, így már csak az eredményhirdetés maradt hátra.

Az eredményhirdetés időpontja:                2017. június 08. (csütörtök) 15:00

Az eredményhirdetés helyszíne:                  Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

3300 Eger, Klapka György út 11.

VI. emeleti nagytanácsterem

Igazgatóságunk kategóriánként és korcsoportonként díjazza a legjobbakat. Azt az iskolát és óvodát is jutalmazzuk, ahonnan a legtöbb pályaművet nyújtották be, az intézmények tűzoltói bemutatót (füstsátor, tálcatűz oltás, olajtűz oltás, roncsvágás) és tűzvédelmi oktatást kapnak.

A fenti eseményre szerkesztőségük munkatársait ezúton is meghívom, egyben kérem, hogy a látottakról és a hallottakról a közvéleményt tájékoztatni szíveskedjenek.