SAJTÓMEGHÍVÓ - A gyöngyösi nagy tűzvész 100. évfordulója
2017. május 18.

1917 májusában hatalmas tűz pusztított Gyöngyösön. Azért, hogy erre méltóképp megemlékezzenek a tűzoltók és a lakosság, a Gyöngyösi Katasztrófavédelmi Kirendeltség és Gyöngyös Város Önkormányzata nagyszabású ünnepséget szervez.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Heves Megyei Tűzoltóverseny
2017. május 18.

A Heves Megyei Tűzoltószövetség szervezésében a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság támogatásával idén is megrendezik az önkéntes tűzoltó egyesületek versenyét. A Heves megyei csapatokon kívül, Nógrád és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből, valamint Erdélyből, Szlovákiából és Ausztriából is érkeznek résztvevők.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Gyakorlat az egri kórházban
2017. április 20.

Gyakorlatot tart a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az egri Markhot Ferenc Kórházban az egészségügyi ágazat területén bekövetkező haváriahelyzet hatékony kezelése és felszámolása érdekében. A gyakorlaton részt vesznek az egri hivatásos tűzoltók, a kórház, a rendőrség, valamint az áram- és gázszolgáltató szakemberei.

SAJTÓMEGHÍVÓ - Megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny
2017. április 10.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság idén is megrendezi a felmenő rendszerű Megyei Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt.