Hírek


Továbbjutott Heves megye az országos versenyre
2019. június 07. 12:23
Nyíregyházán rendezték meg a regionális közlekedésbiztonsági versenyt június 5-én. A rendezvényen Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megye azon gépjárművezetői mérték össze vezetéstechnikai tudásukat, akik a megyei közlekedésbiztonsági versenyen dobogós helyezést értek el.

Négy megye csapata két kategóriában versengett, készenléti szer kategóriában tíz csapat egy Rába Aquadux típusú tűzoltó gépjárművel, míg az ügyintézői gépjármű kategóriában tizenkettő csapat egy Skoda Yeti típusú személygépkocsival teljesítette a versenyfeladatokat.

Ügyintézői kategóriában harmadik helyen a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, Vaszkun Attila tű. alezredes és Juhász Krisztián tű. zászlós, második helyen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, Temesvári Máté tű. őrmester és Fasimon János tű. őrmester, míg első helyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata Oszlár Gábor tű. százados és Bodnár Gábor tű. hadnagy végeztek.

Készenléti szer kategóriában a dobogó harmadik fokára Vágó Viktor tű. főtörzsőrmester és Román Tamás tű. főtörzsőrmester, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata állhatott, a második helyen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei  Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, Balla Ferenc tű. őrmester és Serfőző Gergely tű. őrmester végzett, míg a dobogó legfelső fokára a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében a Cservenyák Csaba tű. zászlós és Szántó Tamás tű. törzsőrmester páros állhatott.

Mindkét kategóriában az első három helyezett továbbjutott az Országos Közlekedésbiztonsági Versenyre, amelyet 2019. szeptemberében rendeznek meg Zsámbékon.

Fotó: Vincze-Pap Kálmán tű. alez.


 

Kapcsolódó képek:

Továbbjutott Heves megye az országos versenyre Továbbjutott Heves megye az országos versenyre Továbbjutott Heves megye az országos versenyre
>>> További képek a galériában <<<