Hírek


Hónap fotói
2019. január 07. 15:47
Kiválasztottuk november és december hónap fotóit, melyet megyénk tűzoltói készítettek.

2018 november 30-án egy hevesi telephelyen kigyulladt egy kisteherautó. A város hivatásos tűzoltói percek alatt eloltották a lángoló járművet. Az oltás pillanatait Törőcsik Norbert tű. őrmester, a hevesi őrs tűzoltója kapta lencsevégre, egyik képe lett november hónap fotója.

2018 december 28-án Egerben kapott lángra egy étolajjal megrakodott teherautó Az egri tűzoltók négy gépjárművel vonultak és három habsugárral fojtották el a lángokat. A tűzben senki sem sérült meg. A beavatkozáskor Mérai Péter tű. alezredes, az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője készített képeket, az egyik pedig olyan jól sikerült, hogy elnyerte a december hónap fotója címet.

Különdíjat kapott a Tűzoltó Mikulás hatvani kórházban történt látogatásakor készült fotó. Az Albert Schweitzer Kórházba is a tűzoltókkal érkezett a nagyszakállú, mind a kisgyermekek, mind a felnőttek nagy örömére. A kedves öreg Mikulás körbejárta a gyermekosztályt, ahol a puttonyából minden beteg kisgyermeknek mikulás csomagot ajándékozott, sőt még a kis betegeket látogató szülők és az ápolók is kaptak egy kis édességet. Az ünnepi hangulatú eseményen a gyerekek, ápolók és az osztályon tartózkodó felnőttek egy közös képre összegyűltek, a képet Nagy Csaba tű. főhadnagy, megyei szóvivő készítette.


 

Kapcsolódó képek:

Hónap fotói Hónap fotói Hónap fotói