Hírek


Két lakástűz és műszaki mentés is csütörtökön
2018. október 05. 09:09
Tegnap három kiemelt káreset is történt megyénkben.

Tűz keletkezett egy családi házban Karácsondon, a Bajcsy-Zsilinszky úton csütörtök délelőtt. A gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd az épületet átszellőztették. Az egységek két gázpalackot is kihoztak az épületből, azokat a lángok nem érintették. A tűzben senki nem sérült meg.

Az oldalára borult egy teherautó Verpelét és Egerszalók közötti úton, tegnap este. Az egri hivatásos és a verpeléti önkéntes tűzoltókat riasztották, akik csörlő segítségével a járművet kerekeire állították majd az útra folyt olajat és üzemanyagot eltávolították. Az eset során senki nem sérült meg.

Kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete Hevesen, a Dankó István utcában tegnap éjszaka. A hevesi és a füzesabonyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral elfojtották a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki, a lakók a tűz eloltását követően visszatérhettek otthonukba.

Fotó: Zentai Csaba tű. őrm. - Eger HTP / Gyöngyös HTP / Emődi István tű. őrm - Hevesi KVŐ


 

Kapcsolódó képek:

Két lakástűz és műszaki mentés is csütörtökön Két lakástűz és műszaki mentés is csütörtökön Két lakástűz és műszaki mentés is csütörtökön