Hírek


Vasárnap történt
2018. február 12. 09:04
Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy menetrend szerinti autóbusz a 24-es főút 15. kilométerszelvényében, Mátraházánál.

A járművet minden utasnak sikerült elhagynia. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók két habsugárral eloltották a lángokat, majd az átforrósodott jármű szerkezetét visszahűtötték. Az érintett útszakaszt a beavatkozás idejére lezárták a forgalom elől, az esetben senki sem sérült meg.

Szalagkorlátnak ütközött egy kisbusz az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Kál közelében, vasárnap kora délután. A műszaki mentést a füzesabonyi hivatásos tűzoltók végezték, akik a járművet áramtalanították, majd biztosították a helyszínt. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Kigyulladt egy személyautó Gyöngyösön, az Epreskert utcában, vasárnap este. A jármű motor- és az utastere is égett, a lángok veszélyeztették a közelben lévő lakóépületet. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el az égő autót, így a szomszédos lakóépületre nem terjedtek át a lángok. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Fotó: Gyöngyös HTP


 

Kapcsolódó képek:

Vasárnap történt Vasárnap történt Vasárnap történt
>>> További képek a galériában <<<