Hírek


Lakókonténer gyulladt ki Turán
2018. december 14. 14:58

Tűz ütött ki egy fém lakókonténerben Turán, az Akácos utcában, csütörtök délelőtt.

Legyél a bajbajutottak megmentője! JELENTKEZZ TŰZOLTÓNAK!
2018. december 13. 14:45

Ha szeretnél tűzoltó lenni bátran keresd a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Humán Szolgálatát. Mi segítünk és tájékoztatunk a felvételi lehetőségekről.

Bemutató az ünnepek veszélyeiről
2018. december 12. 15:53

Teljesen kiégett egy berendezett szoba december 6-án Hatvanban, december 12-én pedig Bélapátfalván. Szerencsére ezek a tüzek csak azokon a bemutatókon égtek, melyeken az adventi időszak veszélyeire hívta fel a figyelmet a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Heves Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.

Átvették a pályázaton nyert felszereléseket a Heves megyei szervezetek
2018. december 11. 15:26

Az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására hétszázmillió forint állt rendelkezésre a központi költségvetésben 2018. évben. December tizenegyedikén a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal megállapodást kötött egyesületek és mentőcsapatok vehették át a pályázaton elnyert eszközöket és felszereléseket. Ugyancsak ekkor egy felújított tűzoltó gépjárművet kapott a Tiszanánai Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság.

Az egri tűzoltókat is meglátogatta a Mikulás
2018. december 10. 15:57

Ezernyi helyre kellett mikuláscsomagot vinnie a Télapónak december első napjaiban. A piros ruhás öregúr december 5-én és 7-én a Heves megyei kórházakban járt, azután pedig december 8-án betért az Egri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra is, meglátogatta a tűzoltókat és gyermekeiket.

A Tűzoltó Mikulás idén is meglátogatta megyénk kórházait
2018. december 07. 15:34

Idén is a hivatásos tűzoltókkal érkezett a Mikulás az egri, a gyöngyösi és a hatvani kórházba. Ez már a harmadik alkalom volt, amikor a nagyszakállú úgy döntött, hogy a rénszarvas szánja helyett egy nagy piros tűzoltóautóval látogatja meg a beteg gyerekeket.

Jutalmazták a tűzoltók áldozatos munkáját
2018. december 05. 15:55

Tizenöt tűzoltót jutalmaztak, akik részt vettek a csányi szelektív hulladék feldolgozó területén, július elején keletkezett tűz felszámolásában. A tűzoltók három napon keresztül oltották a több mint kétezer ötszáz négyzetméterre kiterjedt tüzet.

Nyugdíjasok találkozója
2018. december 05. 14:20

A megyei katasztrófavédelemtől és jogelőd szerveitől nyugállományba vonultak részére szervezett találkozót november 30-án az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség, majd december 4-én a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.