Hírek


Hegyoldal omlott a faházra
2017. november 21. 08:51

Tufafal omlott egy huszonnégy négyzetméteres filagóriára és egy hasonló méretű, lakóépületnek használt faházra Egerben, a Kistályai út közelében, a régi tufabánya területén hétfő este.

Dobogóra állt megyénk tűzoltója a fekvenyomó bajnokságon
2017. november 20. 11:46

Ismét Miskolc adott otthont november 16-án a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Országos Fekvenyomó Bajnokságának. Az idei megmérettetést az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös szervezésében, Mészáros László, többszörös fekvenyomó Európa- és világbajnok közreműködésével rendezték meg a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban.

Újabb melléképület tetőszerkezetét kellett oltani
2017. november 20. 08:59

Családi ház melléképületének tetőszerkezete kapott lángra Felsőtárkányban, a Fő úton, hétfő kora hajnalban.

A Mátrában készültek a téli időszak veszélyeire
2017. november 18. 16:53

A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei Mátraszentimre térségében november 18-án, az önkéntes tűzoltók és a mentőszervezetek képviselőinek bevonásával.

Hatodik emeletről mentettek a tűzoltók
2017. november 16. 15:27

Megyei ellenőrző gyakorlatot tartott a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egy gyöngyösi középmagas épületben a napokban.

Melléképület égett hajnalban
2017. november 14. 10:48

Egy körülbelül hetven négyzetméteres melléképület belseje, valamint tetőszerkezete égett Gyöngyösorosziban, a Petőfi Sándor utcában, ma hajnalban

Teherautók ütköztek a sztrádán
2017. november 10. 09:28

Egy teherautó és kisteherautó ütközött az M3-s autópálya 112-s kilométerszelvényénél, Füzesabony előtt, a Nyíregyháza felé vezető pályaoldalon, csütörtök este.

Fűtés és a veszélyes szén-monoxid (CO)
2017. november 09. 13:41

A szén-monoxid-mérgezéses esetek a nyílt lánggal működő fűtőeszközök levegőellátásának hiányára és nem a kémények állapotára vezethetőek vissza, de a lakás légterébe a kéményen keresztül, vagy a tüzelőberendezésen keresztül kerülhet be a veszélyes gáz.